De Kunst van Songwriting – de 21 beste creatietools voor songwriters

22,95 incl. btw

Vandaag besteld, binnen 1 à 2 werkdagen in huis

Artikelnummer: de-kunst-van-songwriting Categorie:

Hoe ontwikkel je een klein ideetje tot een song van formaat? Hoe omzeil je die innerlijke stem die de boel tegenhoudt? Hoe kom je vérder met je lied? Op weg van inspiratie naar song stikt het van de versperringen.

Er is een makkelijke route.

Eentje die je creatieve binnenste vooruit duwt in plaats van tegenwerkt.

In ‘de Kunst van Songwriting’ lees je welke bouwstenen nodig zijn om een sterke song te schrijven. Maar daar is weinig bijzonders aan. Je vindt deze bouwstenen in elk willekeurig boek over songwriting. De grote vraag is: hoe máák je ze? Hoe tover je ze uit je creatieve binnenste?

Het zijn de 21 creatietools die dit boek uniek maken.

Ze komen uit de dagelijkse praktijk van de conceptontwikkelaar. Met dit boek zet je zijn gereedschapskist op je eigen werkbank.

Met de 21 creatietools:

  • Krijg je meer grip op inspiratie
  • Laat je kleine ideetjes uitgroeien tot een sterke en authentieke song
  • Weet je telkens wat je volgende creatie-stap zal zijn, tot je song klaar is om de wereld te veroveren
  • Doe je recht aan het unieke talent dat in jouw binnenste huist

Voor wie is dit boek?

Het boek is geschreven voor songwriters in alle soorten en maten. Van beginneling tot pro. Maar ook creatieve geesten zoals schrijvers, filmmakers, ontwerpers en reclamemakers zullen in dit boek inspiratie opdoen om alles uit hun creatieve talent te halen.

Auteur Jenne Snijders (1978) is creatief ondernemer, conceptontwikkelaar, songwriter, arrangeur en projectdirigent. Ze legt de verbinding tussen twee professies: muziek en conceptontwikkeling. Jenne is opgeleid aan het Conservatorium, maar ook als conceptontwikkelaar in de Communicatie.

Nederlands | Softcover | ISBN 9789081147651 | augustus 2020 | 164 pagina’s

Wat lezers zeggen

“Wat een prachtig geschreven boekje. Ik hou van de heldere stijl, de mooie indeling, de gave om een lied eenvoudig te ontwikkelen.” – Erik Schrooten, conceptontwikkelaar voor diverse Vlaamse kunstacademies – artistiekecompetenties.blog

“Heb mijn instrumentarium creatietechnieken uitgebreid. Ik zie zeker links met conceptontwikkel- en tekstschrijverstechnieken.” – Cecile, eigenaar communicatiebureau Breinkracht

“Je gaat je eigen nummers en die van anderen op een andere manier benaderen en beleven. Muziek wordt nog interessanter en leuker.” – Chris, bassist