Koorarrangement van Geef mij je angst – André Hazes (SATB)

49,95 incl. btw

Direct beschikbaar als downloadlink

Categorie:

Dit 4-stemmige koorarrangement is geschreven voor sopranen, alten, tenoren en bassen. Dit arrangement volgt de versie van Guus Meeuwis. Het is een pianoballad waarbij alle verschillende stemmen een volwaardige rol hebben.

Hoe is dit arrangement opgebouwd?
De mannen beginnen te zingen in het eerste couplet. Eerst de bassen, dan de tenoren. Vervolgens nemen de dames de melodielijn van het couplet over, terwijl de mannen hen begeleiden op ‘mmm’. In het refrein zingt iedereen de tekst. Daarna wordt het arrangement steeds voller.

Het is niet persé een makkelijk arrangement. Om het in te studeren, heb je meer dan twee repetities nodig ????. Maar als iedereen zijn of haar partij onder de knie heeft, is het erg sfeervol. En voor het publiek heerlijk herkenbaar.

Let op: de pianopartij is pittig vanwege de toonsoort. Die wijzigt continu. De pianist moet dus van goeie huize komen om precies te spelen wat er staat. Daarom zijn de akkoorden aan de pianopartij toegevoegd. De pianist krijgt daardoor de optie om de pianopartij los te laten en een eigen versie te maken die past bij zijn of haar niveau.

Welke partijen krijg je?
De pdf bevat de volgende partijen:

  • SATB + piano pagina 1 t/m 10
  • SATB pagina 11 t/m 17
  • Piano pagina 18 t/m 20